Ennyi ponttal esélytelen bármilyen gazdasági alapszak államin?
Már van egy osztatlan diplomám, de az nem közgazdász, szóval mindegy is.
402 pontom lett anno, ami nagyon kevés. Idén kevesebbek voltak a pontok, gondolom a szóbeli érettségi hiánya miatt, így is csak a BGE-re jutottam volna be, de jövőre valószínüleg ismét megemelkednek.
Pénzügy és Számvitel vagy Gazdálkodási és Menedzsment szakok érdekelnek, elsősorban levelezőn, de nappalin is akár.
A legjobb az lenne, ha újra érettségiznék a két választott tárgyamból, de arra meg nem lehet fél év alatt felkészüli.
Ha van is, nem tudom, hogy jutnál be, ha már van egy osztatlan diplomád.
Szerintem nincs neked már annyi állami féléved, hogy befejezd. Max 2, a többit fizetned kell. Fizetősre meg ennél sokkal kevesebb ponttal is felvesznek bárhova.
Igen, ott tényleg nincs. Mestert néztem véletlenül :D
Amúgy többletpontot szerintem már nem tudok szerezni, mert csak maximum 100 pont adható úgy ha jól emlékszem, nekem meg a 2 emelttel meglett a 100.
Igy viszont csak a BGE jöhet szóba, az nekem meg eléggé messze is van, meg nem is szimpatikus.
Munka mellett tényleg nehéz lenne újraerettségizni, főleg úgy, hogy jó is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!