Biológus mesterképzésre lehet jelentkezni földrajz alapszakról? Esetleg földrajz tanáriról?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 00:07
1/4 anonim válasza:
Minek? Amit 3 évben megtanult az, aki elvégezte a bsc-t, s ami alapból 5 éves anyag, csak a bolgonai rendszer miatt belesűrítették 3 évbe, abból semmit sem tudsz és be sem tudod pótolni. Mi értelme ennek? Az alapokat sem tudod..Sajnos biztos lehet jelentkezni, csak pótolni kell tárgyakat, hála a bolognai rendszernek
2/4 anonim válasza:
Még ha fel is vennének, nem sok esélyed lenne rá, és annyi időbe telne, mint amennyibe a Bsc + Msc. Inkább a Bsc-re felvételizz!
3/4 anonim válasza:
Egy haverom földrajz BSc után közgáz MSc-re ment, és valami 17 tárgyat kellett letennie, plusz felvételiznie is kellett, ami jó kemény volt elmondása szerint. Ő megcsinálta, de kiemelkedő képességű emberről van szó. Tehát bármi lehetséges, de nem bárkinek. Földrajzról felvi szerint nem nagyon lehet biológiára menni, és nem véletlen, aztán, hogy mit lehet elintézni és mit nem, azt nem tudom, de ha nagyon szenvedni akarsz, akkor hajrá.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! Megkérdezhetem, hogy haverod milyen mesterre ment és melyik egyetemről?
2020. dec. 29. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!