Félek nem bírnék főállásban dolgozni egyetem mellett. Milyen munkát tudnék csinálni tanulás mellett?
SOTE - ra szeretnék menni ápoló vagy szülésznő szakra, de sajnos csak magamra számíthatok, nem tud senki támogatni anyagilag és magamat kell eltartanom, albit fizetni, számlákat és mindent. Félek, így le kell mondanom a továbbtanulásrol, pedig minden álmom az, hogy szülésznő vagy ápoló lehessek. Sosem lennék elégedett magammal, ha végül ezt nem érem el..
Lehetetlenség főállásban dolgozni egyetem mellett? Van aki esetleg így csinálja? Segítsetek.. :(
Szerintem ne albérletezz, hanem koli és aki mehet a Meki.
Sok sikert
Esetleg levelező?
Sokan tanulnak munka mellett.
Nővérem is külön él, főállásban dolgozik és mellette levelezőn tanul.
Szerintem megoldható! Ne add fel :)
Nincs igaza az utolsónak.
A Sote elég sok gyakorlatot ír elő levelezősöknek is, tehát aki akar az onnan is lehet jó szakember.
Ha nem lehetne, akkor miért indítaná az ország egyik legnevesebb egyeteme a levelező munkarendes ápoló képzést?
Egyébként én azt mondom, ha friss esetleg 1-2 éve érettségizett vagy, akkor inkább a nappali és kollégiumban . A diákmunka sokkal jobb és rugalmasabb, mint az "igazi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!