Meddig lesz még távoktatás?
2 év múlva megyek egyetemre, és akkor már nem szeretnék otthonról tanulni, élvezni akarom majd az egyetemi életet, már alig várom.
Akkor is még lehet távoktatás?
Haha, nagy poén volt.
Ha valóban 2 év múlva készülsz egyetemre, akkor most feltételezem, hogy gimnazista vagy.
Tehát észrevehetted, hogy nincs távoktatás, ahogy kollektíven az egyetemen sem.
De nemsokára lesz újra "állítólag". Hisz itt a második hullám, én nem értek hozzá, nem vagyok orvos, vagy politikus, csak mindenki a második hullámról beszél. És ki tudja még mennyi lesz, lesz majd negyedik, ötödik is akár...
Én arra is gondoltam, hogy a végén már annyira megszokja mindenki a távoktatás (tanárok, diákok), hogy az lesz az új normális, és csak a vizsgákra járnak majd be, de amúgy az lesz a normális, hogy mindenki otthonról fog tanulni.
Nem mondok semmit biztosra, csak minden jövőbeli változásra gondolok.
Nem, nem lesz. "Állítólag" sem.
Ennél többször már nem tudná Orbán lenyilatkozni, hogy NEM LESZ INTÉZMÉNYBEZÁRÁS, csak a legvégső esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!