SZTE-ÁJTK tankönyveket hol tudok venni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 16:42
1/3 anonim válasza:
Itt már nincsenek olyan tankönyvek mint a gimiben vagy a középiskolában. Az oktató megmondja hogy mi a szakirodalom, de kaphatsz tanulmányt, folyóiratot, digitális anyagot amikben dolgozni kell. Megvenni mindent nagyon drága lenne ezért van a könyvtár ki tudod kölcsönözni. Max a leggyakrabban használtat érdemes megvenni. A kiadott könyveket meg bárhol én netről szoktam rendelni (antikvárium/libri/TIK jegyzetbolt stb ahol van), ami nagyon szükséges vagy nincs elég a könyvtárban, vagy netszes a tárgy és tudom hogy kell a könyv hosszabb ideig is. Meg némelyiket nem is érdemes megvenni 1-2 alkalommal használod és drága felesleges pénzkidobás. Arról nem is beszélve hogy minden tanár máshogy oktat más könyvekből dolgoznak, így előre sem szabad nagyon vásárolni, mert lehet teljesen másból fogtok tanulni.
2/3 A kérdező kommentje:
Oh értem, akkor várjam meg a kezdést és akkor a tanárok úgyis megmondják mire van szükség?
2020. szept. 5. 17:22
3/3 anonim válasza:
Ezzel kezdenek az első órán hogy kötelező olvasmány lista vagy mondják hogy feltöltjük a Coosra a listát. Szóval igen várd meg hidd el lesz mit olvasni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!