Tini-terhesen iskola?

Figyelt kérdés
Magyarországon van olyan iskola, ami gyorsított tempóban ad érettségit? Magyarán nem kell a 10 hónapból álló évfolyamot végigjárni, hanem bizonyos időközönként bejárni, (úgy mint egy levelezőn például), viszont nem 10 hónapos a képzése, hanem kevesebb. A 11-12 évfolyamhoz lenne szükséges, beleértbe a két év vége és az érettségi, terhesség miatti iskolamegszakítás. (Az ide vezető történetem nem ide tartozik...a bunkó emberek hagyjanak vele)
2010. aug. 6. 00:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is magántanuló lennék a helyedben! Ezzel azt vállalod, hogy otthon felkészülsz, és minden félév végén vizsgát teszel a tantárgyaidból... csak néha kell bejárni a suliba! Az esti sulival nem járnál szerintem jobban, mint a nappalival! Kérvényezd, hogy magántanuló lehessél, ahogy mások említették, szerintem is elég nyomós indok egy terhesség ahhoz, hogy engedélyezzék! Nem kell az iskoládban egyik tanárnak sem elmesélni hogy hogyan is történt, sőt, semmi közük hozzá... Nekik annyi dolguk van, hogy a kezedbe adnak egy papírt, amivel kérvényezheted, hogy magántanuló lehess! Nem zavarhatnak el! Én mondjuk megkeresném az iskola egészségügyisét avagy pszichológusát. Nálunk a védőnő szellemként közlekedett, mivel kb a város összes iskolájának ilyen jellegű feladatkörét ő látta el, ugyanakkor egy nagyon rendes nő volt, akihez bármikor mertem volna fordulni, ha ilyen történik velem... Nem is tudom! Esetleg felkereshetnél valamilyen ezzel kapcsolatos tanácsadót is! Biztosan van a környéken (fiatal) anyákkal foglalkozó szakember! Kérdezd meg a nőgyógyászodat!
2010. aug. 6. 12:04
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, remélem sikerül valami :)
2010. aug. 6. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
05:13-asnak mondom hogy a tanulmányi verseny eredmény már nem váltja ki az érettségit
2010. aug. 6. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Az egyik osztálytársam is terhes lett 11.ben. Ő most halasztott egy évet, de ha jól tudom csinált most egy előrehozott érettségit így 11. évvégén. Ezt tudom ajánlani, hiszen biztos lesz elég gondod még suli nélkül is, így legalább ennyivel kevesebb gondod lesz:)
2010. aug. 8. 18:57
 15/15 A kérdező kommentje:
kköszi mindenkinek a válaszokat
2010. aug. 23. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!