Magyarországon van olyan iskola, ami gyorsított tempóban ad érettségit? Magyarán nem kell a 10 hónapból álló évfolyamot végigjárni, hanem bizonyos időközönként bejárni, (úgy mint egy levelezőn például), viszont nem 10 hónapos a képzése, hanem kevesebb. A 11-12 évfolyamhoz lenne szükséges, beleértbe a két év vége és az érettségi, terhesség miatti iskolamegszakítás. (Az ide vezető történetem nem ide tartozik...a bunkó emberek hagyjanak vele)
én nem tudok ilyenről,és hát úgy érzem,hogy ebből vagy tanév halasztás lesz,vagy vmi magántanár,magániskola,de utóbbit nem gyanítom,mert akkor nem tetted volna fel a kérdést,ha lenne rá pénzetek..legjobb lenne mondjuk az iskoládban érdeklődni efelől,ők megadnak neked minden információt ezzel kapcsolatban
2010. aug. 6. 00:55
2/15 A kérdező kommentje:
Hát az ilyen magán sulis verzió nem a pénz miatt nem jött szóba, hanem több ismerősöm volt rá példa, hogy nem igazán nyerő. Persze volt, aki nem terhesség miatt "szorult" magántanárhoz. Amcsiban van sok ilyen suli, ami önmagában középiskola, mégsem 30fős padban ülő.
Az esti képzésű középsulis verzióról tud valaki vmit mondani? Mekkora az elvárás, mennyivel nehezebb, milyen az ütemet, stb?
2010. aug. 6. 01:27
3/15 anonim válasza:
Es ha magantanulo lennel? Csak vizsgazni kotelezo bejarni, es akarmelyik iskolaban kervenyezheted.
2010. aug. 6. 02:14
4/15 anonim válasza:
Hali. Annyit tudok neked mondani, hogy kérdezd a sulidat. Volt oszttársam 11.ben szült, fél évet volt magántanuló, 12.ben visszajött hozzánk, kisgyerekre meg szülei vigyáztak, semmi extra. Persze dogát írni meg konzultálni bejárt meg a legjobb tanuló segített neki készülni (nem volt a csaj egy nagy ész amúgy, mármint aki szült) és velünk együtt érttségizett. Ajánlom kérdezd az iskoládat.
2010. aug. 6. 02:16
5/15 A kérdező kommentje:
Sajna a sulimra nem támaszkodhatok, mert nem egy mintasuli, ahol közvetlenek lennének. Én magam sem szeretem, és ezt a helyzetet valószínű nem is néznék jó szemmel, hiszen az "én dolgom" és oldjam meg én magam. De nem is várnék más választ tőlük...ezért gondoltam, hogy más helyen, más rendszerrel talán könnyebb lenne.
Köszi a válaszokat :-)
2010. aug. 6. 02:42
6/15 anonim válasza:
Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, ha magántanuló lennél. Azt bárhol lehet kérni, meg kéne próbálni. Idegen tanároknál, új helyre beiratkozni sokkal rosszabb sztem...
2010. aug. 6. 02:52
7/15 anonim válasza:
Én is azt akartam mondani hogy magántanuló legyél. Egy kérelmet kell benyújtani szerintem egy terhesség alapos indok hozzá hogy el is fogadják.
2010. aug. 6. 03:00
8/15 anonim válasza:
Előrehozott érettségit is lehet tenni, akár már 15 évesen is.
Sok tehetség büszkélkedik vele.
Tanulmányi versenyek győzteseinek is megadják abból a tárgyból az érettségit, sőt rögtön fel is veszik..........
2010. aug. 6. 05:13
9/15 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de a legtöbb városban van olyan gimnázium, ahol lehet estin vagy levelezőn tanulni. Én is olyan suliban érettségiztem, igazán nem volt nehéz, az érettségim nagyon jó lett, és utána simán felvettek egyetemre.
2010. aug. 6. 10:18
10/15 anonim válasza:
Ilyen dolgozók középiskolája ilyen van, az nem nappali, de ott is be kell járni párszor egy héten, és nem rövidített egy félév.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!