Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelező mellett dolgozni...

Levelező mellett dolgozni vagy elvégezni egy már elkezdett szakot?

Figyelt kérdés

Nyelvszakon tanultam 3 félévet de aztán passziváltattam mert elegem lett (kicsit hosszú). Ez a második passzív félévem.

Közben elkezdtem egy szakot levelezőn.

Mit lenne érdemes? Dolgozni levelező mellett vagy az előző szakot befejezni amin nem sok tárgy maradt?

Ti mit tennétek?

2020. szept. 3. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Melyik szaknak van több értelme? Ha az elsőt úgy sem használnám soha, ne nem növelném az elhelyezkedési esélyeimet, akkor nem csinálnám. De egyébként az elsőt nem lehet levelezőn??? És mit jelent, hogy nem sok tárgy maradt? Mennyi idő lenne?

Ha muszáj dolgozni, kell a pénz, akkor nyilván a levelező az opció.

Én egyébként megpróbálnám mindkettőt befejezni, nem szoktam iskolákat abbahagyni. Sose lehet tudni, hogy évek múlva mire lesz jó egy végzettség. Szóval szépen egymás után befejezném őket.

2020. szept. 3. 13:06
 2/4 A kérdező kommentje:

A levelezős szaknak több értelme van.

Viszont kicsit hírtelen döntés volt ez a passzíváltatás. (Tudom tudom azt egyem amit főztem...)

Sajnos a nyelvszakot nem tudom levelezőn végezni mert nincs levelező képzés belőle.

1,5 év maradt hátra még a nyelvszakból viszont utolsó éven már csak pár tárgy van.

A munka nem életbevágóan fontos. Persze jó a pénz de van félretett pénzem illetve belefér még, hogy az első szakot befejezzem.

Azután pedig tudnék dolgozni levelező mellett.

2020. szept. 3. 13:27
 3/4 A kérdező kommentje:
* hirtelen
2020. szept. 3. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy, ha szabad kérdezni?

Hasonló helyzetben vagyok én is.

2020. szept. 5. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!