Emelt németre jár plusz 50 pont, ha gyógytornász szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Minden egyetem felsorolja az érettségi követelményeit, amelyekből 2t kell választani. Ha kibálasztok két követelményt, attol a követelmények közé em besoloható német emeltszintu erettsegimre megkapom az 50 pontot?2020. aug. 30. 09:13
1/7 anonim válasza:
Igen jár, mert az idegennyelv is lehet felveteli tárgy. A német nyelvet, mint idegen nyelvet természetesen elfogadják
2/7 anonim válasza:
Nem jár. Miért járna attól hogy felvételi tárgy. Az egyetem határozza meg miket fogadnak el amit láthatod magyar, szakmai vagy természettudományos tárgyak. Hiába csinálod meg nem kapsz +50 pontot.
Ha sikerül a nyelvvizsga % elérni akkor jár a 28 pont.
Válassz a listából nézz utánna felvib!
3/7 anonim válasza:
Az első válaszolónak van igaza. Én idén kezdem a gyógytornászt, és sokan jöttek hozzánk emelt nyelvi érettségivel és a felvi oldalán is fel van sorolva az idegen nyelv. ( tipp: mellette bioszból az embertant, sejtbiológiát, biokémiát mindenképpen tanuld meg magasabb szinten. Sokat fog segíteni!)
5/7 anonim válasza:
Ketteske csapd fel az értelmező szótárt és ismerkedj meg a vsgy szó jelentesevel
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Biosz lenne a másik emelt szintem,és egéaz eddig a némettel számoltam, de kicsit megihedtem, mert mar nincs ott a nyelv, mint követelmény.
2020. aug. 30. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!