2 OKJ képzés támogatott a munkaügyi által?
Ha jól értem ingyenes nyelvoktatást keresel. Az nem okj-s képzés. Utánanéztem neked a Nyíregyházi Szakképzési Centrumban indítanak ilyen tanfolyamot.
Jaaas a keresetpotló juttatásról beszélsz?? hát az 1: nem mindenkinek jár, és csak X ideig, 2: és nem a nyelvvizsga képzésért kapod.;)
Te pedig azt írtad...
A munkaügyis tanfolyamok pedig protekciós alapon mennek, túljelelentkezés van mindegyiken, legalábbis BP-n. A bérletet pedig kedvezményesen veheted meg, a nyugdíjast, nem adják oda full ingyen a felnőtt bérletet. Mivel végig csináltam velük évekig a munkakeresést (lóf.szt sem segítettek, nem adtak, semmilyen normális képzésre nem jutottam be, nemhogy nyelvizsgára) így pontosan tisztában vagyok azzal, mi hogy megy náluk.
Esetleg 25év alatti lehetsz, akkor mások a támogatási stratégiáik, de 30-40 éveseket lesz.rják.
Minden kérdésemre válaszoltál.;)
Félre ne értsd, tök jó, használd is ki! De a 25 felettieket ember számba se veszi a kormány, max ha gyereket csinál....0 képzés, 0 tanfolyam, nyelvvizsga??? Felejtős!
Aki 30as vagy 40es annak lóf.asz se jár!
Munkaügyi központba úgy bánnak az emberrel mint egy utolsó..... darabbal.
A 9.es hozzászóló jól leírta a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!