Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felszólítanak még órán az...

Felszólítanak még órán az egyetemen?

Figyelt kérdés

Gyakorlati vagy elméleti órákon inkább? A kérdésem inkább úgy szólna,h felszólítanak az órákon,ha te nem akarod? Mittomén nézik a lapot, és akkor xy mondja el ezt a tételt...

Vagy ez csak gimiben volt?

2010. aug. 5. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szemináriumon mindenképp. Bár nálunk előadásoon is felszólított pár embert a tanár, de ez inkább tanárfüggő. Igen, lesznek olyan órák, mint a gimiben, és általában kétszer vagy háromszor olyan hosszúak lesznek... :P
2010. aug. 5. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:

azt már tudom,h milyen hosszúak lesznek:) nem azzal van a bajom,csak nem szeretem,ha felszólítanak,még akkor sem,ha tudom a választ...mindig elvörösödöm...és túl akarok rajta lenni :D (mondom,még akkor is,ha tudom a választ) :D

KÖSZI A VÁLASZT

2010. aug. 5. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mind előadáson, mind gyakorlaton. Főleg ha a gyakorlati tanár az előadó tanár is, mert akkor tudja a nevedet. Viszont akinek nem ő a gyakorlat tanára, azokat csak akkor szólítja, ha jelentkeznek.

Gyakorlaton pedig a kis létszám miatt szinte minden órán felszólítanak, hogy old meg ezt meg azt a feladatot.

amúgy matekos vagyok ;)

2010. aug. 5. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jogon és igazgatásszervező szakon végeztem, de jártam bölcsészkarra is. Előadáson jogon egy büntetőjogász csinálta ezt előadáson. Közigazgatási karon polgári jogból volt egy tanárunk, aki szórta a kérdéseket és futott a mikrofonnal, de ott az válaszolt, aki jelentkezett (nagyon hasznos volt). Szemináriumon viszont ez mindig jellemző volt (pl. jogeset-megoldás, de kikérdezés is).
2010. aug. 5. 16:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben megkérdeztem egy végzőst,és ő azt mondta, h MIK-en ilyen nincs. :) azért köszi a választ :)
2010. aug. 5. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!