Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Első évesként igényelhetem a...

Első évesként igényelhetem a Diákhitel1-et?

Figyelt kérdés

Elvileg augusztus 15-től lehet már igényelni, de hallottam már olyat hogy kell hozzá hallgatói jogviszony és mivel csak idén kezdek az egyetemen, azt csak beiratkozás után kapom meg.

Az lenne a kérdésem hogy ez tényleg így van? A neptun rendszerben már próbáltam igényelni, de valamiért nem engedte.

2020. aug. 20. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szeptember 15-ig lehet igényelni.

Ha nem iratkoztál még be, akkor nyilván nem veheted fel, mert nincs hallgatói jogviszonyod.

2020. aug. 20. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
A hallgatói jogviszony az egyetlen feltétele a DIÁKhitelnek. Ha egyetemre mész, ideje lenne elkezdeni használni az agyadat.
2020. aug. 20. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, első válaszoló! :)

Második.. Ah hagyjuk, te biztosan tudod használni az agyadat, én meg ugye nem, szóval nem is írok neked semmit inkább. :)

2020. aug. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!