Hogy tanuljak hatékonyan?
Figyelt kérdés
Hogy lehet gyorsan könnyen tanulni? Anatómiát akartam tanulni és latint de nagyon szarul megy és valahogy meg akarom tanulni csak nem tudom hogy áljak neki mert mind a kettő elég száraz anyag2020. aug. 17. 21:44
1/3 anonim válasza:
Leülsz csendben vagy általad felállitott idilli környezetben. És tényleg seggelni kezdesz. Olvasod vissza mondod és telefont kikapcsolva a fiókban. Magamnál sokszor tapasztaltam hogy rengetegszer elvonta valami a figyelmem pl a telefon. Pusztán a jelenléte is zavaró volt.
2/3 fomlang válasza:
Figyelj, ha tanár kell, szólj nekem, tanítok latint, és orvosiból is tudok felkészíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
jelenleg még csak hobby szinten tanulnám későbbiekben pedig ápoló szinten mert apolo szeretnek lenni
2020. aug. 18. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!