Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » EFEB-nél melyik a jobb helyszí...

EFEB-nél melyik a jobb helyszín, környék, suli környezet?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdenék ott.

A villányi út és a 13. kerületi Frangepán u. is ugyanannyira van tőlem, kérnék egy kis segítséget melyiket ajánlanátok? Még nem tudtam dönteni. Nem igazán ismerem egyik környéket sem új vagyok Pesten. Remélem tudtok segíteni.:)

2020. aug. 16. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a Frangepán utcába jártam, és szerettem. Igényes tantermek vannak, és két nagy előadó terem is. A tanárok is jófejek voltak, olyan is tanít ott másodállásban, aki egyébként az adott szakmában dolgozik, sokat lehet tőlük tanulni, nem csak a tananyagot. Meg pl. nekünk hívtak motivációs előadót is, és volt lehetőség a tanév alatt több papírt is szerezni, ami jól jöhet álláskeresésnél.

A másik helyszínt nem ismerem.

2020. aug. 20. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!