Ha egyéni vállalkozó szeretnék lenni a jövőben, ahhoz milyen egyetemet érdemes elvégeznem?
pl kereskedelem és marketinget?
valamint a matek annyira nem megy.. :(
Ahhoz, hogy egyéni vállalkozó legyél, nem kell semmilyen képesítés, még 4 általánossal is lehetsz, csak ki kell váltani az engedélyt és kész.
Ha ez megvan, akkor meg kell adni egy tevékenységi kört. Van egy rakat tevékyenség, amihez nem kell külön képesítés:
Itt tudod megnézni, hogy melyikhez szükséges képesítés.
Én is egyéni vállalkozó szeretnék lenni a szakmámban, aztán egyetemre menni. A kettő nem zárja ki egymást. A szakmámnak és az egyetemi szakomnak nem lesz köze egymáshoz, szimplán érdekel mindkettő.
Miben szeretnél vállalkozni? Mihez értesz? Milyen szakmàd van? Esetleg mi érdekel? Ha ezeket leírnàd tudnánk tanácsot adni.
Gazdálkodási és menedzsment.
Én is egyéni vállalkozó szeretnék lenni és ezen a szakon tanulok.
Itt csapatban vállalkozási ötleteken kell dolgozni, az elejétől a végéig a folyamatát gyakorlatban és elméletben is tanuljuk. Start-up: már az egyetemi közösségben is kialakulhat. Jogszabályokat, könyvelést is tanulunk. A képzés vége felé egyre több a vállakozásokhoz kapcsolódó tárgy.
Jönnek sikeres vállalkozók (pl. a Sziget alapítója) beszédet tartani és még kérdezni is lehet tőlük.
Egyetem nem kell hogy vállalkozás indítsál.
Miben szeretnél vállalkozást indítani?
Mert elég pl ha hegesztő vagy mert akkor lehet egyéi vállalkozásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!