Szerintetek 24 évesen fejetlenség lenne belevágni a mérnökinformatikába?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a BME képzése, jelentkeznék szívesen.2020. aug. 9. 12:27
11/26 anonim válasza:
Nem ér annyit a BME-s diploma a többivel szemben. Ez BME GPK-sok hozzáállása. Szerintem a 24 nem sok, már ha el is végzed. Viszont a BME VIK be, már nem egy ember gebedett bele. Persze kéne anyagi háttér is. Jó a BME VIK, de nagyon nehéz.
12/26 A kérdező kommentje:
És az üzemmérnökiről mit gondoltok? Az is tetszik.
2020. aug. 9. 16:30
13/26 anonim válasza:
Szerintem a mérnökinfó többet ér mint az üzemmérnökinfó. Viszont a BME-n minden elég nehéz. A VIK nagyon is.
14/26 A kérdező kommentje:
Az is BME VIK. Az utolsó évben már cégnél lennék.
2020. aug. 9. 16:33
15/26 anonim válasza:
Ja, az is a VIken van. Akkor se ér annyit szerintem, ha VIk ha nem. Nem tudom, hogy milyen cégnél.
16/26 anonim válasza:
Másik Egyetemet keress. Levelező képzést. BME mérnökinfó nem olyan jó. Lehet, hogy nehéz, de nem jó. Totál elavult tudást adnak át. Menjél Kecskemetre vagy Győrbe. Ott vannak az autógyárak is. Támogatják az Egyetemet is. Gyakorlatiasabb képzést kapsz.
17/26 anonim válasza:
Ha annyira nem bírsz leállni a BME mániáddal, akkor menj csak, tapasztald meg magad. Felőlem aztán...
18/26 anonim válasza:
"Az utolsó évben már cégnél lennék."
Azért lennél cégnél mert szakmai gyakorlat kötelező. Ez nyáron van 6-8 hét. Ha félévközbe csinálod akkor 20 óra lehet hetente igy 12-16 hét. Nagyon minimális pénzt kapsz. A minimálbér valahány százaléka amit adnak. Itt a tapasztalat szerzés a lényeg. Minden Egyetemen így van. Ez nem BME VIK specialitás:D
19/26 anonim válasza:
Szerintem nem rossz a BME VIK képzése de nagyon nehéz. Akkor melyik egyetem képzése jó?
20/26 A kérdező kommentje:
#18 1 évet vagyok cégnél, a bprofnak a végén.
2020. aug. 9. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!