Milyen OKJ képzést érné meg elkezdeni? (Ami ér is valamit) Ha ez lesz az első OKJ képzésem akkor ingyenes?
Figyelt kérdés
Ti mit és hol végeztettek el? Mennyire tudtátok használni a tudást?2020. aug. 4. 17:27
1/6 anonim válasza:
Ez engem is erdekelne
En se talalok olyat ami tetszene
2/6 anonim válasza:
Milyen terület érdekel a legjobban? Hátha tudok segíteni azon belül!
Üdv :22f
3/6 A kérdező kommentje:
Gazdasági terület, de kicsit a műszaki terület is érdekel.
De a rendezvény szervezői pálya is érdekelne csak nem gondolom hogy könnyen el lehetne vele helyezkedni,főleg nulla tapasztalattal.
2020. aug. 7. 15:10
4/6 anonim válasza:
Esetleg Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző.
Van benne gazdasági rész bőven, nagyon kevés műszaki is és azért az elég sokrétű is, mivel raktárban és a fuvarozási ügyintézézéssel kapcsolatos dolgokhoz is jó.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de van egy alap diplomám műszaki menedzser logisztikai szakirányon. Szóval a logisztika ez miatt már megvan.
2020. aug. 9. 08:14
6/6 anonim válasza:
Ilyen gazdasági OKJ-kat nem érdemes elvégezni, azon a pályán alap az egyetem.
Menj valami szakmát tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!