Designkultúra szakról mit érdemes tudni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon megtetszett a desingkultúra szak, de nincs olyan ismerősöm aki ilyen szakra jár és tudna róla mesélni.
Van olyan aki ezt tanulja, ha igen ilyen, szereted?
2020. aug. 4. 15:24
2/6 anonim válasza:
Büfészakok: turizmus-vendéglátás, kommunikáció média, media design, designkultúra (nem tudtam eddig, hogy létezik).
3/6 anonim válasza:
És ezek csak a legnagyobbak! A lista hosszú!
4/6 anonim válasza:
Igazából nem ismerem a szakot, az interneten megtalálod az infókat de így hallásra a területe alapján, nem egy túl keresett diploma. Szerintem keress olyan szakot ami érdekel is és hasznos is.
5/6 anonim válasza:
Annyira szeretem, hogy ha az embernek fingja nincs valamiről, akkor azt csuklóból leszólja :D
6/6 anonim válasza:
Ami abba a témába tartozik az nem lehet értelmes szak. Vagy akkor mond el, hogy neked mi az értelmes és majd én sorolom azt is, hogy nekem mi az értelmes jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!