Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes úgy mérnöki szakra...

Érdemes úgy mérnöki szakra jelentkezni, ha nem tudok rajzolni?

Figyelt kérdés

De tényleg, rajzból 2-es voltam végig általánostól. Egy egyenes vonalat nem bírok meghúzni.

Szakrajz meg tervrajzkészítés gondolom vannak ott ilyenek.

2020. aug. 1. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen mérnöki szakra? Építészre gondolsz?

Ott van direkt ilyenre irányuló felvételi, ott nagyon fontos, illetve építőn is nagyjából.

Többi szakon simán menne, főleg kis gyakorlással. De ne gondold túl, tényleg.

2020. aug. 1. 00:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szabadkézel kell rajzolnod hanem vonalzóval ahoz meg nem kell művészi szintű rajztudás
2020. aug. 1. 01:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem művészeti suli, jelentkezz nyugodtan, nem szabadkézzel rajzolsz.
2020. aug. 1. 02:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem sok helyen rajzolnak már kézzel.
2020. aug. 1. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Milyen mérnökit? Én a vegyészmérnökit simán elvégeztem úgy, hogy nemhogy rajzolni nem tudok, de egy kapcsos zárójelet elkövetni is sokszor komoly nehézségeket okoz.
2020. aug. 1. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a rajzzal vannak gondok, mindig lesznek olyan kollegák akik egy kis csere bere útján megcsinálják a szakrajzot;)
2020. aug. 1. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Melyik mérnök? Építész, gépész, mechatronikai, villamos, közlekedés? Nem mindegy. Építésznél a legnagyobb szívás.
2020. aug. 1. 14:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Építészre gondoltam, ez érdekel leginkább.

Vonzóval sem bírok egyenes vonalar húzni, már az is gondot okoz, hogy vízszintesen tartsam a vonalzót. Az is max vízmértékkel menne

2020. aug. 1. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk a nővérem építészként végzett és oda nagyon kell tudni rajzolni azt nem tudom, hogy megtanulható e vagy mennyire lehet megtanulni. Megkérdezhetem tőle majd holnap és leírom. Építésznél kell rajz de nagyon.
2020. aug. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!