Turizmus vendéglátással ha külföldön helyezkedik el az ember akkor se jók a kilátások?
Figyelt kérdés
Sokan szidják a szakot, hogy más gazdasági képzéssel jóval jobbak az esélyek az elhelyezkedésre. Mi van ha külföldre megy az illető? Akkor is rosszabb mint más szakkal? És tényleg annyival könnyebb? Írna valaki kicsit átfogóbban, hogy a turizmust okkal szidják e sokan? Amúgy én nem oda mentem csak érdekel.2020. júl. 30. 21:44
11/11 A kérdező kommentje:
Én már választottam szakot utolsó és senki se beszélhet le róla. Viszont nem értek annyira egyet veled. Most ha valaki szereti a vízvezetékszerelést, akkor annak az embernek nem lesz kevesebb esélye mint az informatikusnak? Erre gondoltam. Ha kiemelkedik a vízvezeték szerelő akkor is kevesebb az esélye mint az informatikusnak. Persze jobban él majd mint a legtöbben de nem informatikus szinten. A régész nővéred a gyors munkáját megkapta de gondolom a mérnökinformatikát végzett jobban fizetőt kapna valószínűleg ha hamar kapna. Erre gondoltam, hogy ha kiemelkedsz valamiben, attól még maga a terület ha nem olyan kecsegtető, akkor valószínűleg ha kiemelkedsz is, akkor is kevesebb lesz a fizud. Nem mindig de azért nem mindegy, hogy ki miben emelkedik ki.
2020. júl. 31. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!