286 ponttal 280 ponthatárú Programtervező informatikus képzésre mennyi esélyem lehet bejutni?
A tanulmányi és érettségi eredményeim közepesek, az emeltem közepes és nem ér pusszpontot mert egyedül kellett rá készüljek,sosem voltam versenyen, nyelvvizsgára nem volt pénzem és az emeltet is egy barát segített kifizetni, tehát összességében mindenem szar,de az előző néhány év nyomása plusz tízen akárhány éves depresszió pszichológus és pszichiáter, iskolán belüli és magánéleti dolgok ellenére sem lettem öngyilkos, tehát kitartó vagyok,szeretek és tudok is tanulni ha azzal foglalkozhatok amivel szeretek (informatika) nem pedig azzal amit magasabbról letojok mint a verselemzések életrajzok 5ezer évvel ezelőtt történt háborúk után kialakult kereskedelmi útvonalak Putin és bábszínháza között,stb. Versenyekre sose akartam menni ha hívtak se mert "szégyenlős" vagyok piszok hamar zavarba jövök ha versenyről van szó és emberiszonyom is van.
Szóval lenne esélyem vagy inkább menjek arufeltoltonek napi bejelentéssel hogy legalább élni tudjak?
Igen rohadt negatív a nézőpontom jelenleg mert hatalmasabb pofonokat kapok 2 hete folyamatosan mint egész életemben. Bocs emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!