286 ponttal 280 ponthatárú Programtervező informatikus képzésre mennyi esélyem lehet bejutni?
A tanulmányi és érettségi eredményeim közepesek, az emeltem közepes és nem ér pusszpontot mert egyedül kellett rá készüljek,sosem voltam versenyen, nyelvvizsgára nem volt pénzem és az emeltet is egy barát segített kifizetni, tehát összességében mindenem szar,de az előző néhány év nyomása plusz tízen akárhány éves depresszió pszichológus és pszichiáter, iskolán belüli és magánéleti dolgok ellenére sem lettem öngyilkos, tehát kitartó vagyok,szeretek és tudok is tanulni ha azzal foglalkozhatok amivel szeretek (informatika) nem pedig azzal amit magasabbról letojok mint a verselemzések életrajzok 5ezer évvel ezelőtt történt háborúk után kialakult kereskedelmi útvonalak Putin és bábszínháza között,stb. Versenyekre sose akartam menni ha hívtak se mert "szégyenlős" vagyok piszok hamar zavarba jövök ha versenyről van szó és emberiszonyom is van.
Szóval lenne esélyem vagy inkább menjek arufeltoltonek napi bejelentéssel hogy legalább élni tudjak?
Igen rohadt negatív a nézőpontom jelenleg mert hatalmasabb pofonokat kapok 2 hete folyamatosan mint egész életemben. Bocs emiatt.
Próbáld meg!!!
Osztálytársamat 282 ponttal vették fel ahova menni akart, akkor 280 volt ott a ponthatár.
Esély mindig van.
Ha esetleg nem sikerül akkor addig dolgozol és jövőre megcsinálsz egy javító érettségit vagy C1 nyelvvizsga, akármi.. máris több pontod lesz :)
Hajrá hajrá!
Előtted az élet! Ne 40-50 évesen bánd, hogy mi lett volna HA... vagy miért nem tetted...
Nem tudom, hogy van-e ez levelezőn. Amellett munkát is tudnál vállalni
Bejutni könnyű, bent maradni nehezebb.
Hogy állsz a matekkal. Deriválás, integrálás, lineáris algebra stb.
#3 pót, rendes eljárást a vírus miatt én is kihagytam és meghagytam a pótfelvételire.
#4 épp ezért örülnék ha sikerülne. sajnos nem úgy sikerül az élet ahogy szerettem volna, a legapróbb dolgoktól a nagyobbakig se. Nem adom fel és köszönöm a bátorítást. B2-tes angolt szeretnék és elkezdeni tanulni franciát is, de úgy, hogy nem vesznek fel sehova sem dolgozni, tényleg egy könyvátortól kezdve takarítón át árufeltöltőig vagy gyakornokig sehova se, különféle "kifogásokra" hivatkozva, az fájó dolog. Már több mint 4 éve tervezem a nyelvvizsgát angolból mert jól megy, a tanáraim is mondták hogy van hozzá érzékem csak egy kicsit többet kellene odatennem magam (ami igaz lehet, mert jónéhány "szabály" az igeidőket illetően fejberúgott mint focista a kamerást).
#5 Ha bejutni könnyű bentmaradni nehéz, és én még be sem jutok, az kellemes dolog lesz :D
Amúgy, ezekkel amiket leírtál: sehogy. Középiskolában nem tanultuk, "majd egyetemen fogjátok". De a középszintű matek érettségim 4 lett és alapon mindig tudtam tartani a 4-es átlagom.
Köszi neked is a válaszod.
Meglepő,hogy csak pozitív kommenteket kapok, jól esik. Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!