A BME GTK nehézségben és hasznosságban, megítélésben milyen a BCE GTK hoz képest?
Figyelt kérdés
Azt mondják a BCE az első de mennyire jó a BME GTK? Az is jónak számít? Mennyire? Illetve nehézségben van különbség? Valaki szerint a BME nehezebb is ez igaz?2020. júl. 30. 19:03
1/15 anonim válasza:
A listák szubjektívek és mindenkit csak a jelentkezés innenső oldalán érdekel. Diplomásként már mindegy lesz, hogy milyen papírod van. Ez kb. olyan, mint a felvételi pontokon agyalni, semmit nem ér, a lényege, hogy bejuss. Ez sem ér semmit, a lényege, hogy legyen papírod.
2/15 A kérdező kommentje:
Ne mondd, hogy egy BCE papír nem jobb mint egy BGE mondjuk ha nem számvitel vagy gazdinfó mert abba elvileg elég jó a bge.
2020. júl. 30. 20:58
3/15 anonim válasza:
De mondom. Pont senkit se érdekel.
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor ha mindegy, miért nem egy szinten emlegetik a BGE-t meg a BCE-t? Viszont mi van a nehézséggel? A BME meg a BCE egy szintnek felel meg? van aki szerint BME nehezebb.
2020. júl. 30. 21:58
5/15 anonim válasza:
Nekem van BME GTKs ismerosom, o mindig azt mondja hogy a Corvinusosok basztatjak a munkahelyen :/
Es ez most teljesitmenytol fuggetlenul.
6/15 anonim válasza:
Felejtsd el a BME-GTK-t, ami nem ment át onnan az ELTÉ-re, az nem olyan nagy szám már. Belsős körökből tudom, illetve látom az ismerőseimen is.
A releváns munkatapasztalat már fontosabb, mint a diploma neve. Egyébként is, amit itt Magyarországon jó egyetem alatt értenek, az az, hogy megfingatnak analízisből, meg abból is, aminek semmi hasznát nem veszed majd az életben.
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó már nem lehetne elfelejteni oda vettek fel. Viszont hasznosságban a BME GTK se rossz gondolom nem? Tudom írtad, hogy a munkatapasztalat a lényeg de gondolom azért a BME GTK is jó tudást ad nem? És mi van a nehézséggel? Tudom amúgy, hogy sokan mentek az ELTE re de attól még csak jó maradt nem?
2020. aug. 1. 17:48
8/15 anonim válasza:
Nem rossz a BME GTK de már nincs meg a 2017 előtti színvonal (ami már majdnem BCE szint volt). A tanárok nagyresze lelepett, 2-3 jó maradt. Egyetemi élet amúgy nagyon fullos BME GTK-n, ebben veri a Corvinust
9/15 A kérdező kommentje:
És az igaz utolsó, hogy egyértelműen a BCE színvonalasabb de a BME erősebb színvonalban mint a BGE? Illetve tudom, hogy ez megválaszolhatatlan kérdés de a BCE re általában értelmesebbek járnak mint a BME GTK ra vagy kb ugyanolyanok?
2020. aug. 2. 09:16
10/15 anonim válasza:
Kicsit más típusú a képzés BME és Bge között. A Bge némely szakán gyakorlatiasabb a képzés. BCE re nem hinném hogy ertelmesebbek járnak, max gazdagabbak (szülők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!