Vélemények az ELTE nemzetközi gazdálkodás szakáról?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nézegetem a különböző szakokat és a nemzetközi gazdálkodás tűnik a legszimpatikusabbnak. Eleinte a Corvinus-on gondolkodtam, mint első választás, amíg rá nem ébredtem, hogy az angol nyelven való képzés elég drága és nem valószínű, hogy ezt a családom finanszírozni tudná. Így most az ELTE nemzetközi gazdálkodás szakára volnék kíváncsi, illetve arra, hogy milyen tapasztalatokkal/véleménnyel rendelkeznek mások.
A válaszokat előre is köszönöm!
2020. júl. 27. 21:23
1/3 anonim válasza:
Engem idén oda vettek fel, úgyhogy én is szívesen olvasnék véleményeket.
Egyébként mielőtt jelentkeztem, igyekeztem tájékozódni, és véleményeket gyűjteni itt a gyakoriról, és viszonylag jókat írtak róla. Ha érdekel, elküldöm privátban az általam összegyűjtött válaszokat:)
2/3 anonim válasza:
Pénzügy számviteles vagyok de nem ott. Ez elte gti + angolul ugye? Szerintem jó az elte gti alapjáraton. Nem ismerem kifejezetten az elte GTi-t én meg se jelöltem, mert nem tudtam róla. Viszont vélemények alapján nem tűnik rossznak az sem. A bce valószínűleg jobb nála de szerintem a GTi se rossz. Mennyivel drágább a bce?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, angolul szeretnék tanulni. A Corvinus-on az idegen nyelvi hozzájárulás 370 ezer Ft/félév, az ELTE-n nem kell külön fizetni ezért.
2020. júl. 28. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!