Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak gyed alatt, 2...

Mit tanuljak gyed alatt, 2 évig míg otthon vagyok a babával?

Figyelt kérdés
Nőként olyat szeretnék tanulni, amit otthonról is tudok majd végezni, mert nem akarok majd visszamenni alkalmazottnak. Szeretnék szabadabb lenni, magam ura.

2020. júl. 27. 15:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nagyon ügyes vagy és olyan jó ilyeneket olvasni, hogy sikerülhet, ha akarja az ember és tesz is érte. Én egyébként a grafikus szakmára gondoltam magamnak, az érdekene is, de még nincs kőbe vésve, én is nyitott szemmel járok.

Köszönöm még egyszer a válaszod! Minden jót neked!

2020. júl. 27. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Egy ismerősöm (ő nem anyuka, még :)) a Design Akadémián tanult, külföldön dolgozott és online tanult náluk magyarul számítógépes grafikusnak. :) Esetleg, ha szimpatikusak, nézd meg őket! :)
2020. júl. 27. 18:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es, igen, ismerem az oldalt, már többször nézegettem a tanfolyamokat, mert több féle is van. Az ismerősödnek sikerült a tanfolyam elvégzése után pénzt keresnie? Szabadúszóként kezdett dolgozni? Esetleg tudod, hogy ő melyik tanfolyamot végezte el?
2020. júl. 27. 19:11
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Én is a programozást javaslom, szerintem ha van hozzá eszed (nekem sajnos nincs, tanultam négy évig, de nem ment), akkor dolgozhatsz a későbbiekben simán home office-ban. Esetleg játékfejlesztő, webmester, stb. Nézelődj a neten, rengeteg ilyen képzés van. Tanulni soha nem késő. Én például egyedül, magamban tanulok online nyelvet, és ezerszer jobban megy, mint mikor tanárral tanultam. Az mindig csak cseszegetett.
2020. júl. 28. 02:55
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Esetleg pl ilyen grafikus-logótervező-webdesigner-újságkiadványkinézetszerkesztő cucc? PL ez talán jó lehet. Vagy szal ezek a fotós dolgok is szabadabbak lehetnek esetleg. Hogy pl mondjuk hívnak, hogy fotózz az esküvőjükön pl ilyen szép zöld tájon; vagy mondjuk pl stúdióban akár modellnek portfóliót, vagy neki is külön helyszíneken esetleg; meg mittomén.
2020. júl. 28. 03:22
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, 15-ös, nektek is köszönöm szépen, minden tippnek utána fogok nézni.
2020. júl. 28. 08:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Hiába vagyok leszazalekolva ketteskent, a hármas választ is én írtam. Nem bántásból mondtam hogy varrás, vagy értékesítés. Nőként otthonról ezeken kívül a később is mindeenki által (es altalam is) említett informatika, pontosabban valamelyik ága lehet a befutó. Nem azt mondom hogy azért nincs lehetőséged mert nő vagy, hanem az otthonlet miatt. Ez a legtobb embernek egy szép álom, és soha sem lesz könnyű végig járni az utat hozza. Ha a programozás, webszerkesztes nem menne, őszintén mik lennenek a lehetőségek? Más sem írt nagyon semmit, én persze a fentebb említetteket. Az utolsó lehetőség hogy vállalkozást nyitsz, amihez pedig saját ötlet kell (itt is full otthonról max az infós dolgok johetnek be). Segíteni abban nem tudunk.
2020. júl. 28. 08:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es, abban igazad van, hogy otthonról dolgozni nagyrészt valamilyen számítógéppel végezhető munka jöhet szóba. Persze lehet kézműveskedni, vagy előállítani saját kézzel valamit (varrni, horgolni, ékszert készíteni), vagy értékesíteni kozmetikumot vagy kávét pl., de én nem ezt a vonalat keresem. Nekem a grafikus szakma a legszimpatikusabb eddig, de nem zárkózok el mástól sem, minden ötletet szívesen veszek, ezért írtam ki a kérdést. A kapott ötleteknek pedig utána olvasok mindenképp, hátha kedvet kapok máshoz is. Tudom, hogy nem hozza senki tálcán a lehetőséget, de hajlandó lennék tanulni, képezni magam, mert most lenne rá lehetőségem, mivel nem kell minden nap bejárnom majd dolgozni egy irodába. Mindenképp meg akarom próbálni, a legrosszabb dolog ami történhet, hogy nem sikerül, de akkor is megpróbálom, mert mi van ha mégis...
2020. júl. 28. 08:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha van a tehetséged a rajzhoz, akkor sok sikert. Én nem akartalak eltántorítani.
2020. júl. 28. 08:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Egy grafikus nem csak rajzolgat. Nem is tudsz eltántorítani:)
2020. júl. 28. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!