Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esély, hogy átvesznek?

Van esély, hogy átvesznek?

Figyelt kérdés

Felvettek vidékre de Pestre átszeretnék majd jelentkezni több ok miatt is.

Nem jelöltem be mondván, hogy 60 pontot úgyse csökken az elmúlt évekhez képest.. hát de. :(

Pontom bőven megvan, nem sokan jelentkeztek a szakra. Jó tanulmányi átlaggal van esély, hogy átvesznek?

2020. júl. 23. 22:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Ugyanarra a szakra
2020. júl. 23. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyetemnek megvan a maga rendszere valahol le van írva, hogy mi a követelményük. Valahol elég 1 félév van ahol 2 kell. A tanulmányokat nézik, hogy milyenek az eredményeid ha a pontod megvan azzal se lehet baj, nézd meg, hogy mennyi félév kell minimum és mekkora átlag. Csak beírod és megtalálod. Ők döntenek persze de ha megvan az okod rá és leírod jó eséllyel átvesznek, jó eredménnyel persze. Elmondod, hogy melyik egyetem melyik szakáról hova mennél? Engem is ma vettek fel, érdekel.
2020. júl. 23. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nagy pech, hogy meglett volna a pont én sajnállak.
2020. júl. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!