Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érdemes egy nőnek tanulni...

Mit érdemes egy nőnek tanulni manapság?Amit viszonylag hamar el lehet végezni,mondjuk fél alatt vagy kevesebb?És viszonylag jól meg lehet belőle élni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 23. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az arab nyelvet, Dubai-ban nagy hasznát lehet venni.
2020. júl. 23. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Hát, fél alatt csak a mélytorkozást lehet megtanulni, az viszont igen jól jövedelmez...:)
2020. júl. 23. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
LOL
2020. júl. 23. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Milyen felz alatt? Tanulj basszus rendesen. Ha jól akarsz élni akkor dolgozz meg érte. Vagy tényleg tanulj meg arabul és mehetsz pénzt keresni.
2020. júl. 23. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
én utánanéztem egyetem alatt (1 éve), volt egy szabad félévem. és az a helyzet hogy semmi értelmes nincs amit 6 hónap alatt megtanulhatnál. ilyen értelmetlen hülyeségek voltak 2-3 hónapos képzéseken hogy bolti eladó meg pultos. amiket rövidebb idő alatt meg lehet tanulni ha felvesznek egy ilyen pozícióra, ráadásul semmi előnyt nem ad a papír, mert jobban szeretik ha azt és úgy tanulod meg ami nekik a legjobb. 8-9 hónapos képzések között volt értelmesebb, szakács, valamilyen alap IT, de nekem ezekre sajnos nem volt időm. a többi szakma (ami mind több idő volt mint 6 hónap, és ezek voltak többségben) ilyen cnc gépkezelő meg ilyenek voltak, amik engem egyáltalán nem érdekeltek.
2020. júl. 23. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy szeretnél egy piacképes tudást szerezni, de legalább az irányultságodat előadhatnád.
2020. júl. 23. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
Nyiss egy lángosozót, igen szépen megélnek belőle és nem kell, hozzá Einsteinnek lenni.
2020. júl. 24. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!