Középkorú diplomás vagyok, de nagyon szeretnék még tanulni. De mit?
Figyelt kérdés
Hátha tud valaki valami jót ajánlani. Sajnos egy másoddiploma 2-2,5 millióba is belekerülne, ennyit nem adhatok ki, pedig legszívesebben egy újabb diplomát szereznék meg. Mindenképpen esti/levelező tagozat kellene. OKJ? De valami olyasmi kellene, aminek később valami hasznát is veszem. Humán beállítottságú vagyok. Nyelvet ne ajánljatok, van egy C1 németből, az angollal most kezdtem foglalkozni.2020. júl. 20. 21:10
1/3 anonim válasza:
Mikor szerezted a diplomád és mi a szakterületed?
2/3 A kérdező kommentje:
2006, pedagógus
2020. júl. 20. 21:18
3/3 anonim válasza:
Érdemes lenne utánanézni a fir rendszerben, hogy mennyi el használt félévet rögzítették, mert az 2006tól van. Ha nincs adat akkor az eredeti diploma 7 félévének számít, szóval 5 támogatható féléved van, amelyből egy mesterképzés társadalomtudományi, bölcsész vagy gazdasagi területén biztos lehetséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!