Hogyan várható el egy 52 éves embertől, hogy emelt szinten érettségizzen min. 70%-ra?
Munkatársam most szeretne menni egyetemre 52 éves. Középiskolába asszem 1987-ben kettesre érettségizett.
Most megszállta valami, régész szeretne lenni, . De képtelen 2 éve emelt érettségit 70% felett megírnia. Most lesz ősszel a 3. érettségije.
Az a felsőfokú vizsga pontszámilag sem jó kettő tantárgyból kell min. 70% emelt szinten a jegyei miatt ( bizonyítvány).
Töri, magyar érettségivel szív. Eddig a legjobb: töri 55% magyar meg 47%.
Andizsuzsi!
Már nem korlátoz, mivel 2009-ben diplomáztam 23 évesen.
De tudálékosak, okoskodók az 50esek, az biztos!
Nem valók a fiatalok közé, akár tetszik, akár nem!
21es!
Látszik, hogy nem volt még 50es csoporttársad....nekem volt, soha többet még egy öregemberrel együtt tanulni!
Nekem csak jogsi szerzésnél volt tapasztalatom idősebbekkel. Nagyobb kategóriákat csináltam (cde) mindegyiket termi képzésen nem néztek ki, holott nem a több diplomás arcok voltak, elméletin nem is volt para, max. a vizsgabiztos nézett mert 21 évesen ( 1 éve) is 15-17 évesnek néztem ki ( most is) rutinon volt már para, mert ott idős faxi is volt, elég kellemetlen volt, hogy alig tudtam tolatni , pótnál ugyan ez.. ő meg csukott szemmel megcsinált mindent. Most a d-nél valami kicseszett módon kell sugároznom, hogy magabiztos vagyok, mert egy hiba aztán nyávognak is a tanuló társak.
Nem gondolom, hogy fordított helyzetben, más lenne, megjegyeztem pl. egy életre, hogy "kis takony huszonéves " ha megérem , hogy idősebb legyek én soha senkit nem fogok a kora miatt rossz szóval illetni, nekem ezt munkahelyen mondták egyébként " nekem munkavédfaxomról ne pofázzon egy huszonéves takony" .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!