Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan várható el egy 52 éves...

Hogyan várható el egy 52 éves embertől, hogy emelt szinten érettségizzen min. 70%-ra?

Figyelt kérdés

Munkatársam most szeretne menni egyetemre 52 éves. Középiskolába asszem 1987-ben kettesre érettségizett.

Most megszállta valami, régész szeretne lenni, . De képtelen 2 éve emelt érettségit 70% felett megírnia. Most lesz ősszel a 3. érettségije.

Az a felsőfokú vizsga pontszámilag sem jó kettő tantárgyból kell min. 70% emelt szinten a jegyei miatt ( bizonyítvány).

Töri, magyar érettségivel szív. Eddig a legjobb: töri 55% magyar meg 47%.

2020. júl. 18. 02:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy 50 feletti embernek - ha tényleg akar egyetemre menni - ajánlott egy évig felkészülni az érettségire, mielött belekezd.

Másrészt meg arról, hogy - elvileg - a történelemben otthon van, az még nem elég egy egyetem elvégzéséhez, a többi tárgyban is megfelelö eredményt kell elérnie.

Harmadszor az egyetem elvégzéséhet megfelelö felkészültség kell, olyan nem lehet, hogy azért, mert idösebb, nem kell kellö ismeretet felmutatnia.

2020. júl. 18. 13:19
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Mit akar 52 évesen a fiatalok között?

Úgy ki fogják nézni maguk közül, hogy csak na....

Inkább tanuljon rendes felnőttképzésben, ahol nem huszonévesek vannak!

2020. júl. 18. 14:09
 13/28 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen mindegy, hogy kinéznek valakit maguk közül, az egyetem elvégezhető úgy is, hogy komolyabban beszélgetnél.

Estis voltam programtervező informatikus Msc-n, mindenki másnak volt munkája, nem ment a beilleszkedés.

Kedves kérdező, szerezd meg neki a tételeket, azokat kell sorra venni.

2020. júl. 18. 17:38
 14/28 Andizsuzsi ***** válasza:

"Inkább tanuljon rendes felnőttképzésben"

Egyetemre nem felnőttek járnak? És nem, nem nézik ki az idősebbeket.

2020. júl. 18. 17:38
 15/28 anonim ***** válasza:
7%

Andizsuzsi!

Az egyetem 18-25 éveseknek van elsősorban, bármennyire is nem tetszik!

Óvodába se visszük a 10 éves gyereket, hiába szeret jobban játszani, mint tanulni!

Felnőttképzés alatt a különböző tanfolyamokat, OKJ-t, stb.-t értem, az való egy idősebbnek.

Ez a baj a mai világgal, nem tudják elfogadni az emberek, hogy megöregszenek.....

2020. júl. 18. 19:26
 16/28 anonim ***** válasza:
33%

15-ös: Az egyetem nem óvoda és nem játszani járnak oda az emberek!

Másrészt ha én diplomát akarok valamilyen szakmában, akkor az OKJ semmire sem elég.

Emellett egy 52 éves még nem annyira idös, illetve azt sem értem, szerinted miért nem szerezhet egy idösebb ember diplomát?

Ennyire nem lehetsz begyepesedett, hogy nem tudod felfogni, egy 50+ éves ember még nem öreg, átlagban 20-30 évig még él, addig bármit is tud csinálni.

2020. júl. 18. 19:37
 17/28 anonim ***** válasza:
31%
Az is lehet hogy simán nincs meg hozzá az esze. Szerintem már a felvételi követelményeket se sikerült megértenie, nem értem minek próbálkozik harmadik éve emelt magyarral.
2020. júl. 18. 20:46
 18/28 anonim ***** válasza:
24%

16os!

De, az 50+-os ember öreg!

Miért kell ennyire vehemensen tagadni a tényt, hogy múlik az idő?

Amúgy meg mindennek rendelt ideje van.....

2020. júl. 18. 21:24
 19/28 Andizsuzsi ***** válasza:
Téged miben korlátoz az egyetemen az, hogy egy 50+-os ember ül veled egy előadóban? Hallottál már valamit arról, hogy vannak, akik több diplomát is szereznek? Az élethosszig tartó tanulásról?
2020. júl. 18. 22:15
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem értem most töriből és magyarból is emeltezik vagy csak töriből?
2020. júl. 19. 03:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!