A Lovassy László Gimnáziumban (Veszprém), hogy kell elképzelni egy angol szóbelit?
Milyen kérdések vannak?
Menjek el előtte különtanárhoz hogy segítsen felkészülni?
En iden szóbeliztem, és úgy lett 40/39 pontom, hogy nen jartam előtte külön angoltanárhoz. Persze, nem rossz ha jarsz, de szerintem nem feltétlen szukseges. Hihetetlen egyszeru volt az egesz, kar volt izgulni miatta. Eloszor kerdeztem 3 kerdest, es mindegyikre 5 mondatban kellett valaszolni. Ilyesmi kérdések voltak: 'Mióta tanulsz angolt?' ; ' Sportolsz e valamit?'
Es ehhez hasonlók
Aztan kepleiras. Elédraknak egy kepet, mellette van 3 szó, amik ilyen segedszavak, amikorol eszedbe juthatnak mondatok vagy tema a kephez kapcsolodan. A kepek is jók voltak, egyaltalan nem nehezek. Utolsó feladat szómagyarázat volt. 5 szó, es 2 mondatban kell körülírni oket. Pl: train, hungry, apple, coffee
Tehat ezek sem a legnehezebb szavak
Sokat keszultem ra otthon, es az iskolai felkeszitore is jartam, de ez eleg volt.
Illetve nagyon izgultam elotte, de utolag visszagondolva nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!