Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek az állami vagy az...

Szerintetek az állami vagy az önköltségeset írjam előre ?

Figyelt kérdés

Államira szinte kizárt ,hogy felvesznek, szerintetek ez esetben módosítsam a sorrendet ?

Még anno úgy írtam be,hogy az állami az első helyen ,azután ugyanabból a szakból az önköltséges a második helyen.

Befolyásol ez valamit,ha elsőnek az állami van? Vagy jobban figyelembe veszik,hogy az az első és esetlegesen az önköltségesebb valaki mást rak be a helyemre ?

2020. júl. 6. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

Off:

Egy pro tipp: írásjelek elé nem kell szünet, de utánna igen és ez minden írásjelre igaz. Szóval nem

"módosítsam a sorrendet ?", hanem "módosítsam a sorrendet?" és nem "úgy írtam be,hogy" hanem "úgy írtam be, hogy". Rettentően gáz, ha valaki nem így gépel számítógépen ;).

2020. júl. 6. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Kedves #11-es!

Nem kell belekötni más írásába. Nem vétett egy olyan helyesírási hibát sem ami szemetszúrna. Úristen az írásjelek és a szavak között nem a megfelelő szóközszám van, hát szörnyű ba*dmeg. Ha nem tudsz válaszolni rendesen egy kérdésre, akkor inkább maradj csensben és kockulj csendben egy idióta játékkal!

2020. júl. 6. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
22%

#12/12

Előttem már megválaszolták a kérdést. Én nem belekötöttem a kérdezőbe, csak jószándékkal leírtam ezt neki, mert inkább itt tanulja meg, minthogy egy beadandónál csesszék le érte... A passzív agressziódra meg inkább nem reagálok.

2020. júl. 6. 19:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítsèget mindenkinek!!!! <— (most nem hagytam ki utána helyet :p)

Akkor marad így, ahogy van. :)

2020. júl. 6. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!