Szerintetek az állami vagy az önköltségeset írjam előre ?
Államira szinte kizárt ,hogy felvesznek, szerintetek ez esetben módosítsam a sorrendet ?
Még anno úgy írtam be,hogy az állami az első helyen ,azután ugyanabból a szakból az önköltséges a második helyen.
Befolyásol ez valamit,ha elsőnek az állami van? Vagy jobban figyelembe veszik,hogy az az első és esetlegesen az önköltségesebb valaki mást rak be a helyemre ?
Off:
Egy pro tipp: írásjelek elé nem kell szünet, de utánna igen és ez minden írásjelre igaz. Szóval nem
"módosítsam a sorrendet ?", hanem "módosítsam a sorrendet?" és nem "úgy írtam be,hogy" hanem "úgy írtam be, hogy". Rettentően gáz, ha valaki nem így gépel számítógépen ;).
Kedves #11-es!
Nem kell belekötni más írásába. Nem vétett egy olyan helyesírási hibát sem ami szemetszúrna. Úristen az írásjelek és a szavak között nem a megfelelő szóközszám van, hát szörnyű ba*dmeg. Ha nem tudsz válaszolni rendesen egy kérdésre, akkor inkább maradj csensben és kockulj csendben egy idióta játékkal!
#12/12
Előttem már megválaszolták a kérdést. Én nem belekötöttem a kérdezőbe, csak jószándékkal leírtam ezt neki, mert inkább itt tanulja meg, minthogy egy beadandónál csesszék le érte... A passzív agressziódra meg inkább nem reagálok.
Nagyon szépen köszönöm a segítsèget mindenkinek!!!! <— (most nem hagytam ki utána helyet :p)
Akkor marad így, ahogy van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!