Milyen nehéz egy középszintű angol érettségit 100% körülire megírni?
Mikor kellene elkezdenem a felkészülés, hogy közel 100%-os legyen? Most fogom a C1-es nyelvvizsgámat csinálni decemberben, elvileg. Emellett már van B2-esem. A fenti kérdésre is jól jönne valami kis segítség!
Előre is köszönöm!
Ha van B2-es nyelvvizsgád, és most C1-re készülsz, akkor a középszintű angol érettségi gyerekjáték lesz, a B1 szint alatt van a nehézsége.
Nekem nincs nyelvvizsgám, magántanuló voltam, az utolsó két évben abszolút semmit nem tanultam az angol érettségire, és 90% lett. (Előtte két évig tanultam összesen, utána csak filmet néztem meg néha elolvastam 1-1 cikket ami érdekelt, és ennyi, a tankönyvet ki se nyitottam. Az írásbeli ennél jobb lett, a szóbelit rontottam csak el, mert még magyarul is nehezen beszélek mások előtt.)
Amúgy az előző évek érettségi felafatsorai fent vannak neten megoldókulccsal együtt. Keress rá, tölts ki egyet és meglátod, hogy állsz a felkészüléssel.
Amúgy C1 nyelvvizsga mellé miért kell még egy középszintű érettségi is?
Én 11. végén tettem egy C1-es nyelvvizsgát. A suliban a középszintű érettségire készültünk. Igazábol én külön nem tanultam rá, csak ott voltam az orákon, meg ami házit nagyon kellett, azt megírtam (elég lusta vagyok). Így lett a középszintem 95%.
Egyébként B1-es szint az érettségi nehézsége már évek ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!