Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mehetek-e orvosi egyetemre,...

Mehetek-e orvosi egyetemre, ha szakközép iskolában kezdtem tanulmányaimat és ott is fejezném be?!

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 09:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves #5 grammarnáci!

Én igazoltan diszgráphiás vagyok, és figyelemzavaros, azaz az írásom konkrétan olvashatatlan, mellé nehezen maradok 15percnél tovább a seggemen.

Viszont 11.-ben 4,8-as, 12.-ben pedig 5,0-ás lett az évvégi átlagom, érettségi átlagom 5,0-ás, az összes mind 80%+, kivéve a kémia, és én is orvosira szándékozok menni.

Amúgy kedves kérdező, az a baj, hogy csak abból a tárgyból tehetsz érettségit, amit asszem legalább 2évig tanultál. :( Nem tudom pontosan, hogyan, de lehet osztályozót tenni a 11. 12.es anyagból s úgy már minden mehet. :) Mellesleg mindenképp kell magántanár, de én inkább egy kurzust ajánlok, én Magisteres voltam, nem rossz amúgy.

2020. júl. 7. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!