2-3-mas bizonyítvánnyal belehet jutni az egyetemre levelező szakra?
Figyelt kérdés
Magyar történelem gyengébb volt az évek során, de az érettségi tantárgyakból amiből számolják a pontokat műszaki kar, matek biológia , az 5-ös(85%) és 4-es(58%). 85+58=143x2=283 és ehhez kapok még 50 pontot ezzel együtt 333 pontom van . Műszaki karra pl gépészmérnökire 284-289 pont a minimum.2020. jún. 18. 07:42
11/16 anonim válasza:
Én teljesen tisztában vagyok minden helyesírási szabállyal, te viszont nem jeleskedsz szövegértésben.
12/16 anonim válasza:
Szerintem ne ásd magad alatt a gödröt mélyebbre, már így is demonstráltad az észbeli képességeidet. Vagyis inkább azok hiányát. Nem kell ezt tovább fokozni.
13/16 anonim válasza:
Ennyi rosszindulatot egy emberben...
14/16 anonim válasza:
Nyelvvizsga minden diplomához kötelező, anélkül nem adják ki...
15/16 anonim válasza:
Tudtommal hogy megkapod a +50 pontot emeltért, 60%-ot kell teljesítened.
16/16 A kérdező kommentje:
2020. jún. 23. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!