Milyen szakmát tanuljak?
Egyetemista vagyok, de szeretnék valami hasznosat is tanulni. Sok fizikát és matekot tanultam az elmúlt két évben, így bármi szóba jöhet.
Ácsra, vagy faipari technikusra gondoltam, mert szeretek fával dolgozni, és rájuk mindenhol szükség van.
A villamos tantárgyaim miatt, lehetne villanyszerelő, vagy elektronikai technikus, de azt nagyon untam egyetemen is.
Végül a mentőápolóira gondoltam, mert ehhez van a legtöbb előképzettségem, és már lányok is vonulhatatnak.
Nagyon szeretek tanulni, és megy is, ezért nehéz választani.
Szerintem inkább az egyetemen tanult dolgokban próbálj meg kiemelkedni. A sok fizika és matek remek alap az adattudományhoz például.
Ha mindenáron manuális szakmát szeretnél tanulni, tanulj meg varrni, és varrj egyedi cosplay jelmezeket vagy egyedi plüssöket.
Köszönöm a válaszokat.
A mentőápolóival is az a bajom, hogy nem hasznos, de keresett, nincs nagyon magánszféra vele. Meg jól bánok az emberekkel, és imádom az adrenalint, azért gondoltam rá.
Szeretnék például egy fullos istállót építeni az állataimnak, vagy megjavítani, ha itthon elromlik valami; aktívan, nem ülve dolgozni vagy ha külföldre megyek akkor el tudjak helyezkedni a szakmámmal, ha a diplomámmal nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!