25 évesen megéri (mérnök) mesterképzésre menni?
Figyelt kérdés
Remélhetőleg most végzem el a bsct. Igen, sok időt elbachtam, 5 év alatt csináltam meg egy 3,5 éves képzést. Valamennyi egyéb tevékenységet folytattam az egyetemen (nem tdk), és van bő fél év nem túl releváns gyakornoki munkatapasztalatom. Kicsit gondolkodtam, hogy megéri-e msc-re mennem. Jó esetben 27 évesen végzek, ami nem tudom mennyire hátrány egy pályakezdőnél. Másfelől az (autó)ipari visszaesésbe oltott koronavírus gondolom betett a hozzám hasonló munkakeresőknek is. Ezért gondoltam, hogy mégiscsak jobb lenne, ha letolnám a mestert, tdk-val, szakkollégiumokkal, remélhetőleg ucsó 1-2 félévben valami értelmes (akár gyakornoki) állással.
Mit gondoltok?
2020. jún. 4. 22:33
A kérdező szavazást indított:
Megéri
Nem éri meg
32 szavazat
1/3 anonim válasza:
Megéri a mesterképzés, de inkább levelezőn.
2/3 Vodafonelive válasza:
Mindenképpen csináld meg, 2 év az semmi, addig egy csomó minden megtörténhet. Pl. én is rendelkezem mérnöki mesterrel de nem a BSc mesterére mentem, hanem másra és idén ha felvesznek a BSc mesterét tolnám végig(gépész), és majdnem 29 lennék ha időben végeznék. :)
3/3 anonim válasza:
45+ vagyok és most végzek posztgrad szakon. 60 évesen se késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!