Mit csinál pontosan egy pszichológus?

Figyelt kérdés
Mit csinál egy pszichológus? Hol kell ahhoz tanulni, hogy valakiből pszichológus legyen...melyek azok az iskolák amiken mindenképp végig kell mennie, hogy pszichológus lehessen valaki? Remélem van aki tud segíteni...
2010. júl. 30. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetéssel próbál az emberek gondjain segíteni.

Pszichológia szakot kell elvégezni, de az alapképzés nem elég, mesterképzés is szükséges hozzá.

2010. júl. 30. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Totózik, és lottózik. Megpróbálja eltalálni hogy mi a baja a páciensnek és hogy hogyan javulna az állapota.Legtöbbször mellétalál.
2010. júl. 30. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Már ezt se először írtam, de olvass vissza. Gyanúsan sűrűn jönnek elő ezek a kérdések.
2010. júl. 30. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Mellébeszél. Én még mindig azt mondom, hogy egy baromság ez a lélekbúvárkodás. Egy alkoholistát pl. nem hiszem hogy beszéddel lehet leszoktatni a piáról. Aki azt gondolja, hogy mesebeszéddel majd az alkoholista kigyógyul belőle...
2010. júl. 30. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Törődik a lelkeddel.
2010. júl. 30. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Semmit. Mellébeszél. Én még mindig azt mondom, hogy egy baromság ez a lélekbúvárkodás. Egy alkoholistát pl. nem hiszem hogy beszéddel lehet leszoktatni a piáról. Aki azt gondolja, hogy mesebeszéddel majd az alkoholista kigyógyul belőle..."

Itt látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mi az a pszichológia. Sőt arról sincs fogalmad, hogy hogyan működik.

Nem akarok 15 oldalt írni, ha van egy kis agyad, akkor utánanézel. De mivel nem fogsz, hanem kifogásokkal meg a saját baromságoddal fogsz érvelni, ezért soha az életben nem fogod megtudni, mi az a pszichológia. A beszűkült, szűk látókörű egyének gondolják mesebeszédnek.

2010. júl. 30. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi volt olyan nehéz ezen a kérdésen, hogy csak rossz dolgokat írtok róla-.- ez most nagyon olyan mintha ezt a kérdést tettem volna fel: Mit csinál egy Pszichológus? Szerintetek is hülyeség?...Nem ez volt a kérdés-.- akik rendesen válaszoltak rá köszönöm, arra azért még kíváncsi lennék, hogy hol kell tanulni ahhoz, hogy pszichológus legyek?
2010. júl. 30. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
ahogy írták már pszichológiát kell tanulj. Van ilyen szak
2010. júl. 31. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

"Itt látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mi az a pszichológia. Sőt arról sincs fogalmad, hogy hogyan működik.

Nem akarok 15 oldalt írni, ha van egy kis agyad, akkor utánanézel. De mivel nem fogsz, hanem kifogásokkal meg a saját baromságoddal fogsz érvelni, ezért soha az életben nem fogod megtudni, mi az a pszichológia. A beszűkült, szűk látókörű egyének gondolják mesebeszédnek."

Hehe. Ismét mondom, mesebeszéd. Pszichiáter. Na ő orvos. Pszichológus? Esti mese felnőtt módra.

2010. júl. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!