Orvosira akarok menni, maradjak alap szakon vagy menjek át biosz-kémiára?
8 osztályos gimis vagyok. ezért alap szakon vagyok de van külön biosz-kémia specializáló. De mivel 8osztáyba vagyok már 7edikben 9-edikes irodalmat és törit vettünk tehát ha átmennék másik szakra akkor sok helyen le lennék maradva de már 9ediktől 4-5 órában tanulnám a kémiát és a bioszt tehát az emelt érettségire jobban feltudna készíteni. Szerintetek átmenjek vagy felesleges?
Amúgy egerbe járok a gárdonyiba ha van itt ismerős :D
Szerintem menj át, mégis csak ez az az irány, amit venni szeretnél, és ami téged ezek szerint érdekel.
Az, hogy kicsit nehezebb, mert le van maradva... Hát bumm. Minden váltás ilyen. Ez semmi ahhoz képest, amivel majd az egyetemen kell megbirkózni, szóval ez ne tartson vissza.
Meg a helyesírásra is gyúrj rá kicsit, mert azért az is számít ("fel tudna készíteni" - három szó, mivel az ige felkészíteni, és nem feltudni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!