Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha webfejlesztőként szeretnék...

Ha webfejlesztőként szeretnék dolgozni, mit érdemes tanulnom?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok, és mostanában elkezdett érdekelni a programozás és a weboldalak készítése. Mit érdemes tanulnom a programozás mellé, és mennyire fontos hozzá a matek?

2020. máj. 23. 11:27
 1/2 Pelenkásfiú ***** válasza:

Ha főiskolára akarsz menni, akkor nagyon fontos a matek, a munka során már kevésbé (persze nem azt mondom, hogy elég a kettes :D).

A programozás mellé igazából egyetlen dolog kell.. az angol (vagy esetleg német, de inkább az előbbi vagy mindkettő).

2020. máj. 23. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Matek az igenis fontos, hogy fejleszd az absztrakciós képességeidet szerintem. Mondjuk webfejlesztésnél szerintem nem annyira, mert én úgy gondolom hogy oda könnyebb fejleszteni.

Alapnak tuti kell html, css, css3, ezeket jobb ha átnézed, aztán a javát szokták mondani, php-t(habár itt is kinek mi) és még valami SQL-t pld MySQL..

2020. máj. 24. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!