Szerintetek idén lehet 410 pont körül a vidéki orvosi egyetemek? Pécs érdekelne
A pécsi orvosit összességében 80 emberrel kevesebb jelölte be, viszont az első helyen kb ugyan annyi jelölte be. Én tavaly 3 ponttal maradtam le pécsről, idén szerintem csökkenni fog kb 3-4 pontot. Volt már 416 pont a ponthatár. Idén azért az emeltek húzósnak voltak. A szóbelivel sokan javítanak, de aki nagyon jót ír, annak nehezebb javítani, mert minél inkább max pontos szóbeli kell neki. Szóval aki idén jót írt, nincs esélye rontani ő instant nyertes.
Idén a biosz emelt szerintem nehéz volt. Voltak benne potya kérdések is de a tavalyinál nehezebb volt. Persze szerintem. A kémiát is sokan nehéznek találták.
Majd kiderül.
Biztos elkeserít, de 410ig tuti nem megy le. Ha idén nem jön össze jövőre biztosan sikerül :)
Amúgy én nem értem mire fel mondjátok, hogy nem lehet 410 pont pl? Lehet akármennyire sok jelentkező, ha nem sikerült az emelt sok embernek jóra, akkor nem lesz magas a ponthatár, függetlenül attól hogy 1600 vagy 1520 an írták be. az elsőhelyes jelentkezők meg még ennyit sem jelent szerintem... Beírja 340 olyan ember első helyre, akik 400 pont körül vannak átlagban, akkor mi a helyzet?
Nem kötekedés vagy bármi, szimpla kiváncsiság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!