Lehetek magántanuló szeptembertől arra hivatkozva, hogy egyedül most sokkal jobban el tudtam sajátítani a tananyagot?
Nem igazán. Ez nem indok, hogy otthon jobban megy. Senkit nem fog érdekelni sajnos, hogy hol tudsz jobban tanulni.
Ha esetleg van valami olyan betegséged, netán versenysportoló vagy, akkor tudsz magántanulói státuszt kérvényezni.
Lényegében most mind egyfajta magántanulók vagyunk. A tananyagot megtanultam így elzárkózva is, akivel jóba voltam és az iskolában napi szinten beszélek, azzal most is tartom a kapcsolatot, szóval nem vagyok most sem elzárkózva a külvilágtól. Tehát nem hinném, hogy annyit rontana a helyzetemen. Ki merek menni az utcára, annyira azért nincs problémám az emberekkel. De az olyan helyektől, ahol sokan vannak, néha már akkor is, ha csak rágondolok, szorongok. Tudom, hogy ez nem így a normális, de ha nem kéne bejárnom az iskolába, akkor nem lennék hatalmas nagy hátrányban a többiekkel szemben ezek miatt.
Van valami minimális esélyem arra, hogy így engedélyezzék?
Pszichiáter, nevelési tanácsadó (az mondjuk nem tudom mennyire adhat ilyenre szakvéleményt).
Jobb ötletem nincs. De nem hiszem, hogy megkapnád erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!