Mi a vélemények, a digitális oktatásról? Mennyire hatékony? Így fog az egész év befeleződni. Jónaiak tartjátok?
A saját véleményem erről hogy van pár hibája de elenyésző(pl.nem jelez, néha (egész ritkán) laggol). A hatékonysága tanár függő és diák függő mert van amikor a tanár van amikor a diák nincs.
Elvileg igen és ha, nem múlik el hamar akár a következő év is ilyen lehet.
Jónak jó de, mégsem az igazi.
Microsoft Teams amit, mi használtunk.
én személy szerint szeretem. több időm van magamra, tudok odafigyelni, hogy mit eszek és edzeni is több időm van.
a hatékonysága igazából tanárfüggő. mivel én nulladikos vagyok elég sokat szenvedek a nyelvtanulással, de általában normálisan tudunk haladni.
felső tagozattól valószínűleg így fog befejeződni, de pár iskola csinál ilyen kiscsoportos felzárkóztatásokat.
Nálunk Google Meet-es oktatás van. Tanárok és diákok egyaránt rendszeresen lefagynak, késnek, stb. - de a tanárok részéről nagyon látszódik az igyekezet.
Minden hétköznap (reggel) 8-kor kezdünk, 35 perces óráink vannak, köztük 15 perc szünettel (+ fél órás ebédszünet).
Igyekszik a suli elérni, hogy ne maradjon le egy osztály se. Ergo dogák, TZ-k, minden van úgy mint eddig élőben - csak online.
Meet-en videót csak akkor kapcsolunk be (diákok), amikor a tanár kéri, alapból mindenki egy kezdőbetű a Meet-en, párszor panaszkodnak a tanárok, hogy nekik ez nagyon személytelen (ami szerintem érthető).
Sokan csalnak/anyához mennek segítségért (de ugye ez egyértelmű, ne legyünk meglepve) dogaírásnál.
Én mondjuk annak örülök, hogy mivel itthon vagyok és nyugi van, ezért jobban is teljesítek (3.5-ös átlagról 4.5-ös lettem).
17/F - suli: Budenz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!