Lajos Lajos kérdése:
2020 - Egyetem jelentkezés: Határidő után valamilyen módon van lehetőség arra, hogy új szakra jelentkezhessek?
Figyelt kérdés
Meggondoltam magam és szeretnék jelentkezni egy olyan szakra amit nem jelöltem meg felvételikor. Van erre valamilyen mód? - fellebbezés vagy valami ? :/ Már olvasgattam de nem találtam semmi hasonlót. ( Csak sorrend módosításról tudok:( )2020. máj. 19. 22:16
1/8 anonim válasza:
Pótjelentkezés augusztusban de csak fizetősre tudsz.
2/8 anonim válasza:
Pótfelvi, másképp nincs lehetőséged.
3/8 anonim válasza:
Nincs ilyen lehetőség. Pótfelvételire is akkor van lehetőség, ha nem jelentkeztél sehová vagy nem vesznek fel egy helyre se. Annyit tudsz, hogy törlöd az eddigi jelentkezéseket, de pótfelvételin csak önköltséges szakot tudsz jelölni, ráadásul nem is lehet az összesre jelentkezni.
4/8 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy nem hiszem hogy felvesznek most valahova is mert 450 pontosokat jelöltem.. és hát picit nem úgy jöttek ki a pontok:D Ezért is gondoltam arra hogy talán van e esély arra hogy újat adnék hozzá. De akkor ez a pótfelvételi is csak annyit tud, hogy önköltségesre van esélyem jelentkezni?:/ Államira esélyem nem lenne így ugye? Köszönöm a válaszokat !
2020. máj. 19. 22:26
5/8 anonim válasza:
Nem, csak önköltségesre tudsz, de az se biztos, hogy hirdetnek helyet oda, ahová menni szeretnél.
Legkorábban a jövő tavaszi félév végén tudnál átjelentkezni állami finanszírozásra, ha szabadul fel hely.
6/8 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok,így szóbeik nélkül ki sem tudom javítani az írásbeliket..Ez az augusztusi pótfelvi hogy működik,valaki légyszi kifejtené?Kinek kell írni hol hogyan mit kell csinálni?:D Akkor lenne esély szeptemberben induló (önköltséges:()képzésre jelentkezni?
7/8 anonim válasza:
Augusztus elején szokott megnyílni a pótfelvételi felület és ugyanúgy kell jelentkezni a Felvin, ahogy februárban is.
8/8 anonim válasza:
És ez esetben lehet jelentkezni most szeptemberben induló képzésre is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!