Ferike2003 kérdése:

Ilyen oldal kéne?

Figyelt kérdés

Nem tudtok egy olyan oldalt mondani ahol az angol tudásomat fejleszthettem ugy hogy angol nyelvü emberekkel beszélek. Lehetöleg telefonon is ellehessen érni!

Válaszaitokat köszönöm!

2020. máj. 19. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
vannak ilyesmi appok... próbáld ki őket
2020. máj. 19. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves első komentelő ezzel a válasszal nem jutottam egyről a kettőre csak elvetted azt a lehetöséget hogy a kérdésem kiemelhessem bocsi de ment a leértékelés ezért!
2020. máj. 19. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

interpals.net vagy com

Itt mondjuk a világ összes tájáról vannak emberek, és kitudod valasztani hogy milyen nyelvet tanulnál. Ha valakivel jóban vagy és vevő rá biztos tudnátok beszélni telefonon vagy online. Bár ez pont arra van hogy egymástól tanuljatok szóval lehet nehezen találsz olyat akivel folyamatos vagy tartós a kommunikáció, mivel magyar nyelvet nem sokan tanulnak. én mikor használtam gyakran találtam beszélőtársat de hamar ellaposodott. Szóval mindig mással beszéltem.

2020. máj. 19. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. máj. 20. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!