Mérnöki informatikus?
Nekem az lenne a kérésem hogy ide csak olyan emberek irjanak akik mérnöki informatikusként tanulnak tanultak vagy át látják amit én 17 évesen nem .Emelett az is egy kérésem hogy én aki ide azokra rá fogok irni privátban .Aki ezeket válalja az olvassa tovább..
Tehát amikor ide irsz én rád irok és több kérdést is fel fogok tenni ide is kiirom de ennél joval több van ezek csak a föbb kérdéseim:
1,mennyire kell a matek a mérnöki infohoz vannak szar matek tanárok vagy ha foigyelek megértem e?
2, Egyáltalan mi az hogy gazdasági informatikus meg ilyenek tehát jelentkezek erre a mernoki info szakra és utanna kiválasztom hogy mi akarok lenni ezen belül?
3,Mire érdemes jelentkezni ha ez igy van engem a programozás érdekel és célom hogy hollandiába dolgozhassak egy jó 5-6 évet aztán haza térni magyarországra tehát ez olyan tudást ad ami külföldön is jó?
több kérdésem is van amit privátba fel tennék de ha valaki itt akar válaszolni akkor kérem hosszan .
Köszönöm
(igy is ugyis rá irok arra aki ide ir)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!