Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan írjak töri esszét?

Hogyan írjak töri esszét?

Figyelt kérdés

Tegyük fel csak a forrás,illetve atlasz van előttem,de háttér tudásom semmi(végig bukdácsoltam a 4 évet)!,akkor mit irjak,hogy legalább alap pontokat megszerezzek?

Tér+idő már 4 pont a kettőbe.

De a többi?😕

2020. máj. 5. 19:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Most megnéztem az esszé megoldásokat és én is csak a kettesben reménykedem :/
2020. máj. 6. 15:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek én nem akarok beleszólni, de azért egy kereszténység az azért valamilyen szinten alapműveltség. Pár mondatot csak össze szedtetek. Én azért szurkolok hogy jól alakuljon!
2020. máj. 6. 23:14
 13/25 A kérdező kommentje:

Szerintem kettes lesz,ha meglesz.

Elso reszbe ha jol szamoltam 21 pontom van esszebe 4 majdcsak lesz

2020. máj. 7. 14:14
 14/25 anonim ***** válasza:
Csak 4 pont kell az esszéhez? Nem 6? Mert az 50 pontnak el kell érni a 12%-át
2020. máj. 7. 16:22
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem 100 pontos az erettsegi es annak kell a 25%_a ami 25 pont😄
2020. máj. 7. 19:00
 16/25 anonim ***** válasza:
"Ha egy vizsgatárgy vizsgája több vizsgarészből áll, a vizsgázónak minden vizsgarészből legalább tizenkettő (12) százalékot kell teljesítenie ahhoz, hogy a vizsgatárgyból a teljesített százalékérték alapján legalább elégséges osztályzatot kaphasson. Ha a vizsgázó valamelyik vizsgarészből nem éri el a 12 százalékot, a többi vizsgarész eredményétől függetlenül az érettségi vizsgájára elégtelen eredményt kap.". Ez az oktatási hivatal oldalán van.
2020. máj. 7. 19:09
 17/25 A kérdező kommentje:

De a tori egy vizsgalap nem tobb reszes.

Megkerdeztuk ma azt mondtak 25 pont kell bizom benne hogy igy lesz

2020. máj. 7. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:

De mégis kettő része van, a feladatok és az esszé. A tájékoztatót megnéztem és abban az áll, hogy "egy dolgozatrészből áll" szóval akkor remélem ez egy vizsgarész.

Nem tudom te mit írtál, de én az I. Károlyosat választottam, a rövid esszém egy az egyben kuka, a hosszút szinte csak a forrásból tudtam kiírni. A megoldókulcsban adnak 2 pontot, ha rendesen megfogalmaztad az esszét. Szóval van 4 pontod, plusz ha el tudtad helyezni térben és időben akkor már megvagy. Ha átmegyünk, rád is iszok!

2020. máj. 7. 19:59
 19/25 A kérdező kommentje:
En az 56-ot vslasztottam es a keresztenyseget kb 4 pontom fix van elhelyeztem terbe idobe irtam bele datumokat neveket,keresztenysegnel is irtam bibliarol mondenrol bizok 1-2 pontban😃iszunk ha meg van😂
2020. máj. 7. 20:04
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor megvagy! Párszor elolvastam a megoldókulcsot, ezek benne voltak. Írtál a Bibliáról, pár tanításról kapsz rá pontot
2020. máj. 7. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!