Hogyan írjak töri esszét?
Tegyük fel csak a forrás,illetve atlasz van előttem,de háttér tudásom semmi(végig bukdácsoltam a 4 évet)!,akkor mit irjak,hogy legalább alap pontokat megszerezzek?
Tér+idő már 4 pont a kettőbe.
De a többi?😕
2x pótviszgáztam 30x is elolvasok egy oldalt semmi,nekem a matek megy másoknak az nem.
Nagyon kellene a hasznos tipp,mert azóbeli nekem nem menne,nagy szerencse így,hogy nem kell.
Hát ha nincs háttértudásod próbálj meg minél többet kiolvasni a forrásokból. Érdemes azt az esszét választani ami gazdasághoz kötődik mert ahhoz szokott lenni táblázat. Bizonyos esetekben az okokat is ki lehet találni. Pl. ha a Trianon utáni gazdasági recesszióról van szó akkor el tudod mondani hogy az elcsatolt területek is visszavágták a gazdaságot. Meg ha van táblázat abból is sok mindent ki lehet találni. Pl a mezőgazdaság szerepe csökkent, a vasutak száma nőtt...
Ha semmi alaptudás nincs akkor mondjuk nehéz de ha a szöveges forráshoz van név azt is érdemes megtippelni (mondjuk hadvezér, pap, uralkodó írta-e)
Nem néztem végig, de történelmet tanít a hölgy. Remélem van benne pár hasznos dolog Neked is.
Sok sikert kívánok!
Köszönöm!
A tipp az hogy elhelyezem terben idoben,es leirom a forrast sajat szavakkal.mas nem megy sajnos.
A videot megnezem!
Megnéztem a videot,elengedtem ezt😞
Mondta a no h nem nagyon adnak pontot ha lemasolom a forrast.
Amiket leirtal a plakatrol fogalmam sem volt h hadiipar stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!