Hogy alakulhat a ponthatár idén ezen a szakon?
Sziasztok! A Semmelweis egyetem dietetikus szakára jelentkeztem. A tavalyi pont 417 volt, de az számomra nagyon elérhetetlen. Annyira reménykedem benne hogy idén nagyot fog csökkenni a kialakult helyzet miatt, ugyanis nem sokat nézek ki magamból az írásbelin, nincsenek pluszpontjaim, és pocsék jegyekkel zártam az évet. Mit gondoltok erről?
Valamint még annyi a kérdésem, hogy más hasonló szakirányú karról át lehet jelentkezni ha marad hely? Bejelöltem még az EKK-n egy szakot, a dietetikus pedig az ETK-n van. Így mennyi az esélye ha esetleg nem vesznek fel dietetikusnak, akkor át tudok menni mégis a másik szakról? Vagy ilyen nem nagyon van?
Előre is köszi a válaszokat, és bocsi ha nagyon hülye kérdés volt, nem igazán értek hozzá, hogy miként működnek ezek a dolgok az egyetemeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!