Érettségi felkészítés csak egy tantárgyból?
Figyelt kérdés
Tavaly sikeresen leérettségiztem, viszont csak közép szinten minden tantárgyból. Van arra is lehetőség, hogy esti érettségi felkészítőkön csak egy tantárgyat tanuljak? Egyetem miatt kell az emelt.2020. máj. 1. 22:09
1/1 anonim válasza:
Magántanárok vállalnak felkészítést emelt érettségire, de a választott tárgytól függően van, hogy egyedül is fel tudsz rá készülni. Tudom, hogy tanfolyamokat is szoktak hirdetni, én például biológiából és kémiából jártam egy ilyenre, barátnőm meg történelemből. Szóval rengeteg különböző lehetőség van, ha egy kicsit utána keresel az interneten biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni a neked megfelelő opciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!